Static Image
Novosti i događanja

CEMEX dobitnik priznanja Sveučilišta u Splitu za nastavnu bazu


Kaštel Sućurac, 20. travnja 2018. – Dan nastavnih baza Sveučilišta u Splitu, tijekom kojeg su se predstavile brojne suradne ustanove i tvrtke, održan je u petak 20. travnja na Ekonomskom fakultetu.

Studenti su tako imali priliku bolje upoznati nastavne baze koje im nude mogućnost stručne prakse, odnosno edukaciju u praktičnom dijelu nastave na način da im mentori stručnjaci prenoseći svoje znanje, iskustvo i vještine pomažu teoretska znanja povezati s praksom. Pronalaskom studentske prakse i povezivanjem s poslodavcima, studentima se nude i druge prilike jer stručna praksa u nastavnoj bazi može otvoriti i mogućnost budućeg zaposlenja.

Svečanoj proslavi nazočili su rektor Sveučilišta u Splitu prof.dr.sc. Šimun Anđelinović  s prorektorima, Mario Negotić, pročelnik Službe za društvene djelatnost Grada Splita, turski poduzetnik Baybars Altuntaş, članovi Senata, predstavnici nastavnih baza te ostali uzvanici.

Dan nastavnih baza bio je prigoda za nagraditi one najbolje, kako predstavnike suradnih ustanova, tako i studente koji su kod njih uspješno odradili stručnu praksu.

Osim CEMEXa, koji je priznanje dobio na prijedlog čak triju sastavnica: Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije, Kemijsko-tehnološkog fakulteta i Sveučilišnog odjela za stručne studije, dobitnici priznanja su i FINA, AD Plastik, Brodosplit d.d, Udruga Sunce, Ljekarna Splitsko-dalmatinske županije, Agencija Pasat, Klinički bolnički centar Split, Splitska banka, Gradsko kazalište mladih te Stolnoteniski klub Split.

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved