Static Image
Novosti i događanja

CEMEX nagradio najbolje dobavljače u 2017. godini


Kaštel Sućurac, 26. travnja 2018. – U svečanoj atmosferi Hotela Salona Palace u Solinu, CEMEX je danas dodijelio priznanja najboljim dobavljačima za 2017. godinu. Dobavljačem godine u kategoriji malih tvrtki proglašen je Hymak d.o.o., dok je nagradu u kategoriji velikih tvrki odnio KNAUF d.o.o. Posebno priznanje za izuzetnu izvedbu u području zaštite na radu dobila je tvrtka Wiena grupa d.o.o.

Dodjela nagrade za Dobavljača godine, CEMEX-ov je način priznavanja izvanrednih dobavljača koji mu pomažu da bude značajan sudionik na tržištu i koji sudjeluju u ostvarivanju CEMEX-ove vizije. Dobavljači se identificiraju i ocjenjuju temeljem strateške potrošnje, odgovornog ponašanja iz područja zaštite na radu i zaštite okoliša, poduzetih mjera za poboljšanje konkurentnosti i ukupne uspješnosti dobavljača (kao što su kvaliteta proizvoda, isporuka, brzina reakcije, troškovi, primjenjene tehnologije). Dodjela ove nagrade postat će tradicionalnim godišnjim događajem.

U sklopu projekta Dobavljač godine, svake godine dodjeljivat će se i posebno priznanje za izvrstan učinak u području zaštite na radu. Dodjeljivanjem nagrade u ovoj kategoriji CEMEX želi ne samo promovirati važnost zaštite na radu i zaštite zdravlja unutar mreže dobavljača, već i utjecati na promjenu svijesti o zaštiti na radu u zajednici u kojoj posluje kao i društvu u cjelini.

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved