Karijera

Financije i riznica

Naša misija je optimizacija korištenja naših resursa i smanjenje troškova kapitala kroz snažan odnos s globalnom financijskom zajednicom. Također se brinemo da sve lokalne financijske inicijative budu usklađene s našim globalnim financijskim planom poslovanja. Kako bismo osigurali učinkovito upravljanje tvrtkinim novcem, pružamo infrastrukturu za naplatu i isplatu, predviđamo poslovne i financijske rezultate na osnovu makro i mikroekonomskih analiza, nadgledamo portfelj operativnog lizinga, utvrđujemo i primjenjujemo financijska rješenja koja poboljšavaju obrtni kapital, pregovaramo o uvjetima s financijskim institucijama i gradimo odnose s unutrašnjim i vanjskim dionicima.

Izazov

Pronalaženje učinkovitih načina za održavanje niskog troška kapitala unatoč globalnim i regionalnim gospodarskim previranjima je naš sadašnji i budući izazov. Osim toga, od ključne je važnosti i pronalaženje inovativnih struktura i načina za daljnje smanjenje naših ulaganja obrtnog kapitala.

Sudjelujte u izazovu

Da biste uspješno funkcionirali u Odjelu računovodstva i financija, morate posjedovati financijske i pregovaračke vještine, kao i vještine u međuljudskim odnosima. U osnovne kompetencije našeg tima spada sposobnost prilagodbe lokalnim financijskim okruženjima i izazovima, trajno promišljanje načina na koje funkcioniramo i procjenjivanje svih novih ideja koje razvijamo. Ako uživate u izazovima i smatrate se osobom orijentiranom na rješavanje problema te ako volite pratiti svjetske trendove, ovo bi mogla biti prava prilika za vašu karijeru.

Video Tabs (Banner)

Video Image

Hidratium, a high performance concrete with an added benefit to the environment.  

Video Image

story, how our operations make an impact on the world today and the direction we are taking for future.  

Video Image

Promptis® is CEMEX's cutting-edge fast formwork removal concrete that in four hours reaches a level of compressive strength equivelant to normal concrete only after 18 hours.  

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved