Karijera

Održivi razvoj

Kao tvrtka koja posluje širom svijeta razumijemo i prihvaćamo svoju odgovornost za rješavanje nekih od najvećih i najsloženijih društvenih izazova, poput klimatskih promjena i potrebe da se svakom čovjeku omogući pristup infrastrukturi i rješenje stambenog pitanja. U ovom području naša je misija promicati inicijative koje našoj tvrtki pomažu ponuditi građevinska rješenja uz smanjivanje našeg utjecaja na okoliš i povećanje vrijednosti za sve dionike.

Izazov

Trenutno provodimo nekoliko inicijativa koje za cilj imaju pomoći CEMEX-u da postane lider na području održivosti. Unaprjeđujemo naše strategije za upravljanje emisijama ugljika, bioraznolikošću i drugim izazovima zaštite okoliša, komuniciramo s interesnim skupinama, uvodimo poboljšanja u zaštitu na radu, jačamo infrastrukturu i gospodarstvo lokalnih zajednica te promičemo dijalog i suradnju s našim ključnim dionicima.

Sudjelujte u izazovu

K nama su dobrodošli ljudi koji žele biti dijelom dinamičnog tima suočenog sa zahtjevnim ciljevima, a orijentiranog na postizanje rezultata. Cijenimo povjerenje, poštovanje, snažnu radnu etiku, vještine umrežavanja i rezultate koji proizvode trajan učinak. Stručnjaci za održivost mogu ostati unutar ovog područja i produbiti svoje iskustvo i znanje na ovom uzbudljivom novom području ili mogu prijeći u neki drugi tim, primjerice u strateško planiranje, marketing, nabavu, proizvodnju ili ljudske resurse, gdje će svoje znanje o održivosti upotrijebiti kako bi poboljšali funkcioniranje drugih područja djelatnosti u tvrtki.

Video Image

Hidratium, a high performance concrete with an added benefit to the environment.  

Video Image

story, how our operations make an impact on the world today and the direction we are taking for future.  

Video Image

Promptis® is CEMEX's cutting-edge fast formwork removal concrete that in four hours reaches a level of compressive strength equivelant to normal concrete only after 18 hours.  

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved