Karijera

Prodaja

Na ovom području naša je misija pozicionirati CEMEX kao partnera kojeg kupci najradije odabiru u svim vrstama građevinskih projekata. Gradimo i njegujemo odnose s kupcima te im pružamo savjete kako bi kupljeni proizvod ili usluga bio učinkovit i najbolje odgovarao njihovim dugoročnim i kratkoročnim potrebama.

Izazov

Budući da je naš tim izravno odgovoran za generiranje novčanog priljeva, kako sadašnjeg tako i budućeg, naš rad izravno utječe na poslovne rezultate tvrtke. Naš najveći izazov je postizanje i održavanje dobrih odnosa s kupcima te njihove lojalnosti, ali i traženje ravnoteže između potreba kupaca i CEMEX-ove potrebe za optimizacijom poslovanja. Od nas se zahtijeva razumijevanje jedinstvenih potreba svakog od naših klijenata kako bismo im mogli pružiti pravo rješenje. Svoje prijedloge često moramo usklađivati s promjenama uvjeta u kojima oni rade i čitavim nizom različitih scenarija. U naše svakodnevne poslove spada i stalno praćenje pokazatelja uspješnosti, što je uzbudljiv i zahtjevan dio našeg posla.

 

Sudjelujte u izazovu

Naš prodajni tim posjeduje kombinaciju snažnih vještina međuljudske komunikacije i dobrih administrativnih sposobnosti te detaljnog tehničkog razumijevanja naših proizvoda i načina na koji se oni koriste. Rad u ovom području od vas zahtijeva spretnost i snalažljivost kako biste mogli pružiti potporu postojećim i potencijalnim kupcima, snažne pregovaračke sposobnosti, vještine smirivanja sukoba, analize okoline, savjetovanja i rješavanja problema, kao i vještine prodaje.

Video Tabs (Banner)

Video Image

Hidratium, a high performance concrete with an added benefit to the environment.  

Video Image

story, how our operations make an impact on the world today and the direction we are taking for future.  

Video Image

Promptis® is CEMEX's cutting-edge fast formwork removal concrete that in four hours reaches a level of compressive strength equivelant to normal concrete only after 18 hours.  

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved