Karijere

Proizvodnja

Naša misija na ovom području je proizvodnja cementa, agregata, betona i drugih proizvoda koji će odgovarati najvišim svjetskim sigurnosnim standardima uz najmanji mogući utjecaj na okoliš. Naša dužnost je kupcima ponuditi proizvode najviše kvalitete uz učinkovito i održivo poslovanje.

Izazov

Cilj nam je razumjeti potrebe svojih kupaca i ispuniti njihova očekivanja nudeći im kreativna i fleksibilna rješenja koja će jamčiti njihovo zadovoljstvo našim proizvodima i uslugama. Ponosimo se svojom sposobnošću stalnog uvođenja inovacija na području alternativnih goriva i energija, što pred nas postavlja trajan izazov na kojem naš tim kontinuirano radi. Budući da smo odgovorni za sigurnost i radnu sposobnost svojih ljudi, svaka promjena koju uvodimo mora udovoljavati našim strogim sigurnosnim standardima. Naša politika je „0 ozljeda na radu“: naš cilj je na kraju svakog radnog dana svakog od svojih zaposlenika sigurnog poslati kući njegovoj obitelji. Održavanje naših pogona i kamenoloma u optimalnom stanju za svakodnevnu proizvodnju i istodobno prilagođavanje razina proizvodnje tržišnim uvjetima predstavljaju stalan izazov.

Sudjelujte u izazovu

Naša proizvodnja nudi vam priliku za dugoročni profesionalni razvoj i rad u čitavom nizu područja, od vađenja pijeska i šljunka do proizvodnje, održavanja i kontrole kvalitete cementa i proizvodnje i kontrole kvalitete gotovih betona. Većina naših upravljačkih kadrova stigla je na svoje trenutne položaje s nižih razina unutar tvrtke, stoga možete očekivati da ćete postati stručnjak u ovoj industriji. Za pridruživanje ovom timu često se traži tehničko ili znanstveno obrazovanje i radno iskustvo, te sposobnost brzog učenja, timskog rada i održavanja odnosa sa zaposlenicima i kupcima. Od vas će se zahtijevati kreativnost, fleksibilnost i spretnost kako biste mogli dati svoj doprinos ostvarenju našeg cilja kontinuiranog rada na unaprjeđenju poslovanja. U našoj tvrtki ćete dobiti priliku vidjeti kako se naše inovativne ideje brzo primjenjuju u praksi. Rad u kamenolomu, cementari ili betonari je iskustvo koje će vas obogatiti. Ako volite izazove i želite dinamičan posao, ovo bi mogla biti prava prilika za vas.

Video Tabs (Banner)

Video Image

Hidratium, a high performance concrete with an added benefit to the environment.  

Video Image

story, how our operations make an impact on the world today and the direction we are taking for future.  

Video Image

Promptis® is CEMEX's cutting-edge fast formwork removal concrete that in four hours reaches a level of compressive strength equivelant to normal concrete only after 18 hours.  

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved