Mi smo CEMEX

Godišnji izvještaji

Integrirano izvješće CEMEX 2016.
Pročitajte
CEMEX Hrvatska - Izvještaj o održivom razvoju 2015. i 2016.
Pročitajte

Naš pristup

Sve što radimo u CEMEX-u, vođeno je željom da ostanemo prvi izbor kao dobavljač, poslodavac i partner.


Neprestano se razvijamo kako bismo postali još fleksibilniji u poslovanju, kreativniji u komercijalnoj ponudi, održiviji u korištenju resursa, inovativniji u poslovanju na globalnoj razini i učinkovitiji u raspodjeli kapitala.

Usredotočenost na kupca

Ustrajni smo u tome da svojim kupcima pružimo najpouzdaniju i najširu ponudu građevinskih materijala. S tim na umu, proizvode i usluge oblikujemo tako da odgovaraju specifičnim potrebama naših klijenata, bilo da se radi o izgradnji stanova i poslovnih objekata, obnovi ili specifičnim primjenama u poljoprivredi, industriji i drugim područjima.

Trudimo se stvoriti vrijednost za klijenta usredotočujući se na vertikalno integrirana građevinska rješenja, a ne na pojedinačne proizvode. Potičemo dugoročne odnose s klijentima pružajući im pouzdane visokokvalitetne usluge i proizvode postojane kvalitete. Neprestano se prilagođavamo njihovim potrebama kroz inovativne proizvode i programe financiranja, pružajući im rješenja za izazove s kojima se suočavaju na određenom tržištu i u određenom poslovnom okruženju.

Dodatne informacije o tome kako naši proizvodi zadovoljavaju potrebe klijenata za građevinskim materijalima možete pronaći na stranici Proizvodi i usluge.


Održivi razvoj

Održivi razvoj ugrađen je u našu osnovnu poslovnu strategiju i svakodnevno poslovanje. Nastojimo izgraditi pametniji svijet kroz jednostavan i usmjeren model koji slijedi tri glavna pravca djelovanja:

Biti bolji u stvaranju vrijednosti: nastojimo povećati svoju operativnu učinkovitost kroz inovacije i suradnju, s ciljem razvijanja građevinskih rješenja koja će zadovoljiti potrebe svijeta u uvjetima ograničenih resursa.

Držati pod kontrolom emisije CO2 koje proizvodimo: doprinosimo razvoju gospodarstva niskim emisijama CO2 i tako pomažemo u rješavanju problema klimatskih promjena, jednog od najvećih izazova u svijetu danas.

Uključiti dionike: naš dugoročni uspjeh temelji se na poticanju pozitivnih i dugoročnih odnosa s ključnim dionicima.

Dodatne informacije o našoj strategiji održivog razvoja možete pročitati na stranici Održivi razvoj.


Inovacije

Prepoznali smo da se građevinska industrija okreće prema jeftinijim, učinkovitijim i ekološki prihvatljivijim rješenjima; to nas nadahnjuje da budemo inovativniji u vođenju globalnog poslovanja.

Kroz učinkovit i održiv pristup inovacijama, od lanca nabave i logistike do tvorničke proizvodnje i tehničkih centara, klijentima isporučujemo najpouzdanije i najkreativnije građevinske materijale.

Naš Globalni centar za tehnologiju i inovacije u Švicarskoj dom je najmodernijeg istraživačkog laboratorija. Ovaj laboratorij posjeduje jedinstven raspon istraživačkih alata i novih internih metoda za ispitivanje koji su dostupne čitavoj CEMEX-ovoj zajednici. Naš istraživački centar posjeduje visoku razinu stručnosti u sljedećim područjima: novi i unaprijeđeni građevinski materijali; održiva gradnja; cementni materijali (cement, leteći pepeo i troska); beton i žbuka; formule aditiva; agregati.

Pronađite lokaciju

Select product from list
Search
Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved